Hrvatsko društvo za endokrinologiju i dijabetologiju Hrvatskog liječničkog zbora

Drugi simpozij Hrvatskog društva za endokrinologiju i dijabetologiju HLZ 'ŠEĆERNA BOLEST TIP 1 '

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na drugi simpozij Hrvatskog društva za endokrinologiju i dijabetologiju HLZ koji će se održati od 20-21.5.2016. u Hotelu Alan u mjestu Starigrad Paklenica (uz Nacionalni park Velebit Paklenica, 40 km od Zadra i 260 km od Zagreba). 

Tema simpozija je šećerna bolest tip 1. O navedenoj će temi predavati stručnjaci različitih profila koji sudjeluju u liječenju bolesnika s tipom 1 šećerne bolesti. U ekspertnim forumima će se kroz prikaze intrigantnih slučajeva raspravljati o dijagnostičkim i terapijskim dilemama kod ove skupine bolesnika.  U posebnom fokusu biti će rasprava o mladim bolesnicima s tipom 1 šećerne bolesti u tranziciji iz pedijatrijske u adultnu endokrinološku skrb te na koji način unaprijediti njihovu zdravstvenu zaštitu. Simpozij je namijenjen svim liječnicima koji skrbe o populaciji bolesnika s tipom 1 šećerne bolesti. 

Prijave su moguće slanje prijavnice na mail: suncana.zgaga@kbc-zagreb.hr. Kotizacija je besplatna za članove HDED, a za ostale sudionike iznosi 1000 kn. Organizator će snositi troškove smještaja za sve članove HDED. 

Veselimo se zajedničkom druženju,

prof. dr. sc. Lea Smirčić Duvnjak, voditelj Simpozija

 

 

Popratni dokumenti

Skupovi

Stručni skupovi

HDED redovito organizira stručne tečajeve, simpozije te Godišnji sastanak Društva.

Saznajte više
Članstvo

Članstvo

Informirajte se o pogodnostima koje nudi članstvo u HDED te sudjelujte u radu Društva.

Saznajte više