Njemački ultra-tanki broj 5 Mobitel Alat za uklanjanje Akni, mitesera, igle od akni, pincete, Salon za Uljepšavanje, Poseban Alat Za uklanjanje Akni, Igle od Akni

4.8
5 Naši

60.97 kn 26.82 kn
Broj:
  • Vrsta: Ljepota i zdravlje
  • Oznake: uklanjanje akni od stanica akni, pročišćivač od nehrđajućeg čelika, Sredstvo Za Uklanjanje Akni, aplikator za maske za lice, skup kalodont metalno od nehrđajućeg čelika, gua sha.

SKU: w84353

✅ Set alata za uklanjanje akni: 8 različitih načina kako ukloniti akne i komedoni od akni (stil, kao što je prikazano na fotografijama), kako bi ukloniti akne, bubuljice i razne mrlje.To je lijek za acne čuva vaše lice čisto i glatko kod kuće po znatno nižoj cijeni nego u kozmetičkom salonu.

✅ Izvlači akni od nehrđajućeg čelika 420J2: Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 420 i ekološki prihvatljivih premaza, koji je siguran i pouzdan, ne hrđa, ne uzrokuje probleme s osjetljivost i smanjuje rizik od infekcije.Naš set za uklanjanje akni može raditi na svim tipovima kože.

✅ Ergonomska ručka: U ovom экстракторе za uklanjanje akni koristi противоскользящая dizajn ručke, ромбическая tekstura pomaže vam da bolje kontrolirati tlak tijekom korištenja, osiguravajući da svaki korak može biti izvedena s izvanrednom kontrolom i preciznošću, kako bi se izbjeglo oštećenje kože.

✅ Mjere opreza: za Pravilno korištenje pojednostavljuje zadatak, mi ne preporučujemo da koristite sredstvo za uklanjanje akni do pojave akni, i, molimo vas, prebrišite sve alate alkohol prije i poslije svake upotrebe, a zatim slijedite upute.

✅ Jedinstveno pakiranje: Alat za uklanjanje akni kompaktne veličine, jednostavan, sa pretincem za pohranu od nehrđajućeg čelika, koji pruža sigurnost i čistoću alata, sprječava pojavu neugodnih prištića.Pogodan za svakodnevno skladištenje ili nošenje na otvorenom.

Koristite ispravan način, učinak parovima

Korak 1: Molimo vas, operite lice prije čišćenja, a zatim koristite ručnik za topli oblog u roku od tri minuta, kako biste otvorili pore.

Korak 2: Skinite spojnicu i koristite alkohol pamuk pogon za sterilizaciju stezanje.

Korak 3: Nakon čišćenja kože ne zaboravite da koristite hladnu vodu ili vodu za sužavanje pora, kako bi se spriječilo širenje pora.

Model 10 sredstvo za uklanjanje akni iz nosa
model 3 akni, bubuljica
Podrijetlo Kontinentalna Kina
model 1 Uklanjanje akni
model 8 štapić za uklanjanje akni
model 9 alat za uklanjanje mitesera s unutarnje strane bedra
Izvor napajanja Nema
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Naziv ПАКИН
model 2 iskakanje acne
model 4 nos od jegulje
model 7 izvlači liječenje
model 6 uklanjanje akni 2022
model 5 uklanjanje akni

5 Naši

Anonymous -2022-10-12
5

To je solidno. ДХэ krupan

Anonymous -2022-12-13
5

Dostava Швидки. Якісна složen proizvod. Raju, roba i prodavači.

Anonymous -2022-09-20
5

Tanka rad i visoku kvalitetu. To je puno bolje nego druga sredstva za uklanjanje akni. Bio sam vrlo zadovoljni sa svojim kupnje. Preporučujem da to učinite. Logistika je također učinjeno vrlo brzo.

Anonymous -2022-12-09
4

Vrlo brza dostava u stanju kombinovanu dostave. Proizvod odgovara opisu, ali ne nužno je vrlo korisno za kupnju skupa, ja bi bio zadovoljan s jednim ультратонким pincetom. To je stvarno za moj koristiti, jer, s druge strane, kvalitetan materijal

Anonymous -2022-10-19
5

Sve je u redu!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.